Νοέμβριος 2013

Με το πρόγραμμα "Change Their World", η QlikTech δωρίζει 100 άδειες της πλατφόρμας QlikView ώστε να βοηθήσει την Γαλλική Ομοσπονδία Τραπεζών Τροφίμων να κάνει αποτελεσματικότερη διαχείριση της διακίνησης τροφίμων σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

Η εταιρεία Frost & Sullivan έδωσε στην πλατφόρμα QlikView το βραβείο «Ενίσχυση στην αξία πελατών 2013». Αυτό το βραβείο προέκυψε από την ανεξάρτητη ανάλυση και έρευνα της Frost & Sullivan «Οι 50 μεγαλύτεροι μετατροπείς», η οποία είχε ως στόχο της εταιρείες παραγωγής της Αμερικής και τα λογισμικά που χρησιμοποιούν.

Με την πλατφόρμα QlikView, η μεγαλύτερη εταιρεία αυτοκινήτων στην Γερμανία μπορεί να αναλύει τις τάσεις των πελατών της ώστε να βελτιώνει το Τμήμα Λειτουργιών και Εξυπηρέτησης Πελατών.

Η BSB ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή και την εμπορία γυναικείας ένδυσης. Σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της γυναικείας μόδας με 100 επώνυμα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 300 multi brand καταστήματα όπου διατίθεται η μάρκα. Η BSB, πιστή στον εξαγωγικό της προσανατολισμό, επενδύει τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξή της στις αγορές του εξωτερικού και σήμερα έχει παρουσία σε 10 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Λίβανο, Κύπρο, Αρμενία, Αλβανία, Αίγυπτος).