Μάιος 2014

Hyatt Regency Orlando, Orlando, Florida

Το Qonnections 2014, επίσημος θεσμός της Qlik, πραγματοποιήθηκε φέτος στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στο Orlando της Αμερικής στις 6-9 Απριλίου 2014 με τεράστια επιτυχία και με πάνω από 1100 παρευρισκόμενους από όλο τον κόσμο.

Το Qonnections είναι ένας σημαντικός θεσμός της Qlik και πραγματοποιείται κάθε χρόνο αποκλειστικά και μόνο για τους συνεργάτες του QlikView με σκοπό την ενημέρωση πάνω σε θέματα Marketing, Πωλήσεων και Τεχνικής υποστήριξης.

Βάση της Gartner Inc., η Qlik κατηγοριοποιείται ανάμεσα στους leaders για το 2014 στο «Business Intelligence and Analytics Platform Magic Quadrant report».  Αυτός ο προσ-διορισμός σημειώνει ότι για 4η συνεχή χρονιά η Qlik εξασφαλίζει τη θέση της στους ηγέτες βασισμένη στην πληρότητα του οράματός της και στην ικανότητα εκτέλεσής του.

Η QlikView Hellas σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, παρουσίασαν για 2η φορά τις δυνατότητες της πλατφόρμας QlikView στην διάλεξη της 31ης Μαρτίου 2014 στο πλαίσιο του σεμιναρίου "Big Data & Business Analytics: Theory & Practice".

Η QlikView Hellas, διοργανώνει την εκδήλωση "Empower Your Business", στις 5 Ιουνίου 2014, στο ξενοδοχείο Crown Plaza, στην Αθήνα με κεντρικό άξονα την αξιοποίηση της τεχνολογίας του QlikView και την ενσωμάτωση της σε λύσεις συνεργατών.