Μάιος 2013

Persistent Colors
Γνώριζες ότι μπορείς να προκαθορίσεις τα χρώματα για τις τιμές ενός πεδίου, ώστε ακόμα και αν κάνεις επιλογές να κρατάει, π.χ. η κολώνα ή το κομμάτι της πίτας το ίδιο χρήμα χωρίς να δημιουργεί προβλήματα κατανόησης στον τελικό χρήστη?

Οι αναλυτές της Σουηδικής αστυνομίας χρησιμοποίησαν το QlikView για να τους βοηθήσει σε μια ιδιαιτέρως σοβαρή εγκληματική υπόθεση, η οποία διήρκησε πάνω από έναν χρόνο. Το QlikView επέτρεψε στην αστυνομία να αναλύσει δεδομένα γρήγορα και εύκολα , τα οποία θα έπαιρναν πάνω από 43 χρόνια ανάλυσης σε έναν αστυνομικό.

Η πλατφόρμα QlikView έλαβε τη δεύτερη θέση στο "Business Intelligence: Influencing Change" και "2012 Best in KLAS Awards: Software & Services" αναφέροντας την χρησιμότητά της στην βιομηχανία της υγείας.

Η Value Right Management (V.R.M.) αποτελεί μία ταχέως αναπτυσσόμενη, συμβουλευτική εταιρεία με εξειδίκευση στη Διαχείριση Επιχειρησιακών & Επενδυτικών Σχεδίων.

Στρατηγική μας είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της βιωσιμότητας μιας επιχείρησης, αξιοποιώντας α) επιδοτούμενα αναπτυξιακά έργα, β) χρηματοοικονομικά εργαλεία και γ) τεχνολογικές λύσεις που τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό και εξορθολογίζουν τα λειτουργικά κόστη και το management της επιχείρησης.