Ιούλιος 2014

Η Siemens Building Technologies, τμήμα της Siemens AG και παγκόσμια ηγέτιδα στην ασφάλεια, στην αξιοποίηση ενέργειας και στις φιλικές προς το περιβάλλον κατασκευές, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα QlikView για να αναλύει τα δεδομένα κοστολόγησης εύκολα και γρήγορα. Το QlikView μέχρι τώρα αναλύει περίπου 2,2 εκατομμύρια αρχεία και επιτρέπει στη Siemens να δημιουργήσει διαφάνεια στην τιμολογιακή της δομή και στις εκπτώσεις της σε συγκεκριμένες χώρες.

Στην Σαξονία της Γερμανίας, πέντε (5) Διαγνωστικά Κέντρα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, χρησιμοποιούν QlikView για να παρέχουν μία ενοποιημένη εικόνα όλων των σχετικών δεδομένων τους και να έχουν την γρηγορότερη και ευκολότερη ανάλυσή τους.

Η Zehnder Group, πολυεθνική κατασκευαστική εταιρεία, χρησιμοποιεί το QlikView σε όλο το δίκτυό της παγκοσμίως για την ανάλυση των βασικών δεικτών απόδοσης  (KPIs) της εταιρείας.

Μεγάλο το ενδιαφέρον για OEM Συνεργασία με την QlikView Hellas

Η QlikView Hellas, διοργάνωσε στις 5 Ιουνίου 2014 στο ξενοδοχείο Crown Plaza εκδήλωση με τίτλο "Empower Your Business",  με κεντρικό άξονα την αξιοποίηση της τεχνολογίας του QlikView και την ενσωμάτωση της σε λύσεις συνεργατών.