Ιούλιος 2013

Η πλατφόρμα QlikView σαρώνει τα βραβεία από τους πελάτες της! Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και πρόσφατα αναγνωρίστηκε από πολλές μεγάλες εταιρείες για την επιρροή της στις βιομηχανίες.

Η Soft One Technologies A.E. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και διάθεση πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων business software. Στο δυναμικό της εταιρίας συγκαταλέγονται ορισμένα από τα πιο έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη της αγοράς πληροφορικής στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη συμβολή στις εξελίξεις του κλάδου τα τελευταία 25 χρόνια.

Στο τρίτο άρθρο της σειράς του QlikView Inside παρουσιάζουμε το module του QlikView SAP Connector

Ο QlikView SAP Connector είναι το module της QlikView πλατφόρμας με το οποίο μπορούμε να αντλήσουμε εύκολα – απλά και γρήγορα δεδομένα από το SAP/R3 SAP/BW και ταυτόχρονα να μπορούμε να συνδεθούμε με οποιαδήποτε άλλη πηγή που έχει ο οργανισμός μας.

To QlikView είναι το Google των DECISION MAKERS στην e-Travel

Η e-Travel AE ιδρύθηκε το 2005, προσφέροντας τη δυνατότητα online κρατήσεων ξενοδοχείων στην ελληνική αγορά. Σήμερα, η e-Travel έχει παρουσία σε 14 χώρες. Είναι το μεγαλύτερο online ταξιδιωτικό γραφείο σε όρους παραγωγής στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη και ανάμεσα στα 3 πιο δημοφιλή online ταξιδιωτικά γραφεία στην αναπτυσσόμενη και υποσχόμενη αγορά της Ρωσίας. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 ισχυρότερες εταιρίες ηλεκτρονικού τουρισμού.