Φεβρουάριος 2014

Η QlikView Hellas σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, παρουσίασαν τις δυνατότητες της πλατφόρμας QlikView στην διάλεξη της 18ης Νοεμβρίου 2013 στο πλαίσιο του σεμιναρίου "Big Data & Business Analytics: Theory & Practice".

Η Hammerer Aluminium Industries GmbH (HAI), μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανωτέρας ποιότητας αλουμινίου στην Ευρώπη, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα QlikView για να βοηθήσει την αποτελεσματικότητα των τμημάτων Οικονομικών, Έρευνας & Παραγωγής, Λειτουργιών και Διανομής.

H RWE AG, μία από τις πέντε ηγετικές εταιρείες ηλεκτρισμού και ενέργειας, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα QlikView για ad-hoc ανάλυση και έλεγχο των KPIs.
Η self service ΒΙ προσέγγιση επιτρέπει σε περίπου 800 χρήστες από τα κεντρικά γραφεία και τις θυγατρικές εταιρείες να δημιουργούν τις δικές τους αναλύσεις και reports.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η Louis Cruises είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας που πρωταγωνιστεί στον χώρο της κρουαζιέρας προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία δρομολογίων και μοναδικών περιηγήσεων στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, με κοινό χαρακτηριστικό το ήθος, την συνέπεια, το ζεστό καλωσόρισμα και την υποδειγματική εξυπηρέτηση από τους αξιωματικούς και το πλήρωμα. Η Louis Cruises αναδείχθηκε το 2010 ως η «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ».

Καθορισμός Clear State

Αναρωτηθήκατε ποτέ, πώς μπορείτε να κρατήσετε κάποια selection στο QlikView ως default, ακόμα και μετά το "Clear";
Πολύ απλά, και χωρίς να χρειαστεί η κατασκευή επιπλέον κουμπιών, μπορείτε να καθορίσετε το δικό σας Clear State στο QlikView ακλουθώντας τα παρακάτω βήματα: