21 Απριλίου 2017 — Αύξηση πωλήσεων 31,8% για το 2016 & ενίσχυση της εξωστρέφειας. Δυναμική είσοδος σε νέες αγορές το 2017. Λόγω της ισχυρής αναπτυξιακής μας πορείας, με περισσότερες από 400 εταιρείες και οργανισμούς να αξιοποιούν την πλατφόρμα Qlik σε Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας με νέες λύσεις λογισμικού διαχείρισης δεδομένων και ανανεώνουμε την εταιρική μας ταυτότητα με την ονομασία WITSIDE.

Η απόφασή μας για επανασχεδιασμό του λογοτύπου και της εταιρικής ταυτότηταςπηγάζει μέσα από τουςεταιρικούς μας στόχους για παροχή νέων καινοτόμων λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού εύχρηστης και ευέλικτης διαχείρισης δεδομένων, υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού μας.

Με τον επανασχεδιασμό της εταιρικής μας ταυτότηταςμε την ονομασία WITSIDE, βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και σηματοδοτούμε την έναρξη ενός νέου ισχυρού κύκλου εξέλιξης και προόδου.